Ljubljana Slovenie

goedkope stedenBen je op zoek naar een stedentrip met een goede prijs kwaliteit verhouding? Dan zijn deze 11 bestemmingen in Europa volgens de website Priceoftravel.com het beste en goedkope steden waar je naartoe kunt.
-Krakau, Polen
-Boedapest, Hongarije
-Český Krumlov, Tsjechië
-Istanbul, Turkije
-Praag, Tsjechië
-Lissabon, Portugal
-Berlijn, Duitsland
-Vilnius, Litouwen
-Sarajevo, Bosnië Herzegovina
-Brugge, België
-Athene, Griekenland

Eigen ervaring

Ik ben naar 9 van de 11 steden geweest. Zelf vond ik Lissabon een erg dure stad, maar volgens mij ligt dit eraan waar je gaat eten en drinken. Desalniettemin zijn deze steden allemaal op hun eigen manier uniek, bijzonder en betaalbaar vanuit mijn eigen ervaring. Ik zou nog twee goedkope steden willen toevoegen aan het lijstje. Namelijk Ljubljana, Slovenië en Riga, Letland. Een vliegticket daarnaartoe is heel goedkoop. Als je in deze steden bent zoek dan de kleine restaurants in de zijstraatjes van de drukkere gebieden. Het eten is meestal veel lekkerder en goedkoper.

1 gedachte over “Goedkope steden”

  1. Lissabon is goedkoop als je in hostals slaapt. Een soort mini hotels. Je hebt een douche en wastafel op de kamer maar de wc moet je delen. Een 2p kamer is rond de 30E per nacht. Goedkoop eten kan in de bovenstad en bij de haven. Vooral sardines en andere vis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *