TIPS VOOR EEN MOOIE ZOMERVAKANTIE IN EIGEN LAND

HISTORISCH DEN HAAG

Den Haag ademt cultuur en kunst. Het is een stad met een rijk historisch verleden. Je kunt heerlijk dwalen in de Haagse straten met prachtige monumentale panden en over gezellige pleinen. Zoek je leuke tips voor een dagje Den Haag? Wij hebben het voor je op een rij gezet.

IMG-3434
Leiden

LEIDSE GRACHTEN

Wist je dat na Amsterdam, Leiden de meeste grachten heeft? De mooie historische binnenstad heeft in totaal 28 kilometer aan grachten en singels. Het is een lieflijk stadje met oude straatjes, musea en leuke winkeltjes. Dit zijn een paar tips voor je bezoek in Leiden.

EEN DAGJE ROTTERDAM

Rotterdam is een havenstad met de mooiste skylines van ons land. De stad heeft schitterende architectonische hoogstandjes en als museumliefhebber zit je hier goed. Hou je van shoppen? Rotterdam heeft veel hippe wijken met leuke winkelstraatjes. Voor jou hebben we een paar verrassende tips.

IMG-0186
IMG-9041

PITTORESK BLOKZIJL

Blokzijl ligt tussen Emmeloord en Steenwijk. Een bezoek aan dit pittoresk havenstadje staat gelijk aan een fantastische dag. Ooit was Blokzijl een belangrijk stadje in Nederland. Dit kwam met name door de gunstige ligging. De stad grenst namelijk aan de Zuiderzee en om die reden speelde het een voorname rol in de handelseconomie van Nederland. Wil je een dagje naar Blokzijl?  Wij hebben een aantal must see voor je op een rij gezet