WIN een paar sneakers


SneakersWist je dat meer dan 60% van de vakantiegangers, avonturiers en reizigers altijd een paar sneakers meenemen? Ze zijn niet alleen cool, maar zitten ook heel comfortabel. Omdat wij er ook dol op zijn, willen wij jou de kans geven om er één te winnen. Ja, je leest het goed. Win een paar mooie hippe sneakers!!!!

Om aan deze prijsvraag mee te doen hoef je alleen onze Facebookpagina te liken en een foto van je oude paar te maken met een leuke quote of verhaal erbij. Plaats dit op onze Facebookpagina vóór 30 september 2015. Mocht je geen oude paar hebben kun je ook een bericht achterlaten op onze Facebookpagina waarom jij dit moet winnen. De origineelste inzending wint. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Dus ben jij ook zo gek op sneakers? DOE DAN MEE. Wie weet loop jij straks met een geweldige Reizen op sneakerspaar aan je voeten. Als troostprijs hebben wij een reis goodiebag.

Deze prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door de Sneakerstore. The best online sneakerstore in town. Zij hebben ook een eigen Facebookpagina. Like dit voor de laatste nieuwtjes, trends en aanbiedingen.