Reis beauty tips van Sharona


Beauty by SharonaIn de zomer willen wij er allemaal goed en verzorgd uitzien. Dit geldt hoofdzakelijk voor de dames. Vooral als je gaat reizen kan dit af en toe wat stress geven. Wij hebben Sharona, onze beauty blogger tips gevraagd hoe de reis zo aangenaam mogelijk te maken.

Wat moet een vrouw altijd mee nemen in haar koffer (toilettas) als ze op reis gaat?
Een goede zonnebrandcrème, hand sanitizer, mini deo, haarelastiekjes, lippenbalsem met SPF en natuurlijk je make-up.

Hoe kun je vermijden dat je huid tijdens de vliegreis niet uitgedroogd raakt?
Tijdens het vliegen kun je huid inderdaad erg droog aanvoelen. Probeer je huid daarom alvorens in te smeren met een wat vettere crème dan normaal. Smeer een beetje crème op je gezicht, wanneer het droog of trekkerig aanvoelt tijdens de vlucht. Let er wel op dat het potje niet meer dan 100ml mag bevatten wil je dit kunnen meenemen in het vliegtuig. Je kunt er ook voor kiezen om een maskertje te gebruiken. Kies dan wel voor een sheetmasker, zodat je het makkelijk erop- en eraf kunt halen.

Is er een schoonheidsproduct die je altijd ongeacht welke bestemming mee moet Beauty by Sharonanemen?
Ik heb geen schoonheidsproduct die ik altijd bij me moet hebben. Als ik toch zou moeten kiezen voor een product, dan kies ik voor de mascara, omdat dit voor een open en frisse blik zorgt.

Welke producten gebruik je om je huid te beschermen tegen de zon?
Tegen de zon gebruik ik een zonnebrandcrème met minimaal factor 30. Tegenwoordig zit een zonbescherming ook in foundations en bb creams. Op vakantie probeer ik zo min mogelijk foundation te gebruiken en toch een goede dekking te behouden. Ik maak mijn foundation luchtiger door het te mengen met een likje dagcrème en wat zonnebrandcrème. Zo heb ik dekking, verzorging en bescherming.

Mijn tip is om zo min mogelijk make-up te dragen voor en tijdens de vlucht.

Welke drie essentiele make up producten neem je altijd op reis?
Waterproof mascara, wenkbrauwpotloodje en highlighter.

Wat is jouw tip voor een fris uiterlijk na een lange vlucht?
Mijn tip is om zo min mogelijk make-up te dragen voor en tijdens de vlucht. Ongeveer een uur voor landing zorg ik ervoor dat ik mijzelf opfris. Ik haal wat restjes of overtollig make-up eraf met een reinigingsdoekje en breng dan mijn make- up aan naar wens. Wat eyeliner, mascara en een kleurtje op de lippen.

Welke soort schoenen moet een vrouw altijd bij zich hebben als ze op reis gaat?
Als ik naar een warm land reis draag ik tijdens de vlucht sandaaltjes of slippers. In ieder geval schoenen die comfortabel zitten. Tijdens een vlucht kan het erg koud worden, dus neem ik altijd sokjes mee.

Beauty by SharonaWat zijn jouw zomer make-up essentials?
Highlighter. Dat is echt een onmisbaar product voor mij. Het geeft een prachtige, frisse glow, vooral wanneer het zonnetje schijnt. Daarnaast waterproof mascara, eyeliner en lipstick.

Behalve een goede zonnebril en lip balsem, zijn er nog andere dingen die een vrouw in haar tas moet mee nemen?
Dit heeft misschien minder met beauty te maken, maar ik moet altijd hand sanitizer in mijn tas hebben. Je komt op veel plekjes, gaat naar de toilet, houdt dienbladen vast en je doet vast nog 100 andere dingen. Dus, schone handjes is een must.

Heb je nog andere leuke tips voor vrouwen die op reis gaan, maar niet te veel aan hun uiterlijk willen besteden?
Mocht je weinig tijd aan je uiterlijk willen besteden probeer dan je beautyproducten voor verschillende doeleinden te gebruiken. Een glimmende eyeshadow kan prima als higlighter dienen en een lipstick kun je ook als blush gebruiken. Dit neemt minder plek én tijd in beslag. Wil je het liefst zo weinig mogelijk tijd aan je uiterlijk besteden? Gebruik dan in ieder geval een zonnenbrandcreme en drink twee liter water per dag. Dat kan je huidje erg waarderen en zal dat ook laten blijken door middel van een mooie glow.

Wil je meer beauty tips van Sharona? Volg haar op Facebook, Instagram en YouTube.