Goedkope vliegtickets

Goedkope vliegtickets


Goedkope vliegticketsDe zomervakantie komt eraan. Het liefst wil je straks inpakken en wegwezen. Maar als je besluit om te gaan vliegen wil je niet veel betalen voor een vliegtickets. Er zijn enkele websites die je daarbij kunnen helpen. Websites waar je belachelijk goedkope vliegtickets kunt vinden naar bijna overal ter wereld.

TicketSpy
Op de website van TicketSpy vind je tips over de allerbeste en allergoedkoopste vliegtickets. Het is een prettig en overzichtelijke website met heel veel interessante reisbestemmingen. Meld je aan voor hun nieuwsbrief en ontvang de geheime deals die zij hebben gevonden.

VakantiePiraten
Goedkope vluchten, hotels en pakketreizen. VakantiePiraten heeft hele mooie en te gekke deals voor je. Ze posten ook bruikbare vouchers en super bus- en treinreis aanbiedingen. Deze website bewijst weer eens dat je niet veel hoeft te betalen voor een vliegticket om mooie verre landen te ontdekken. Je kunt je inschrijven voor hun nieuwsbrief. Meer informatie hierover vind je op hun website.

Momondo
Momondo is een onafhankelijke wereldwijde reis-zoekmachine waarmee je miljoenen goedkope vluchten, hotels en autoverhuur deals kuntgoedkope vliegtickets vergelijken. Ik heb positieve ervaringen met Momondo. Het scheelt soms enkele tientallen euro’s voor een vliegticket. Een echte aanrader dus.

Skyscanner
Skyscanner vergelijkt net als Momondo razendsnel miljoenen vluchten van meer dan 1000 luchtvaartmaatschappijen en ticketwebsites en vindt goedkope vliegtickets. Je kunt ook de beste hotelaanbiedingen en autoverhuur op deze website vinden. Skyscanner is een gratis service, ze berekenen geen extra kosten of boekingskosten. Als je een smartphone of tablet hebt kun je de app downloaden. Je zult er veel plezier aan hebben als reiziger.